Sport

Și Viitorul vrea la Petrolul

Stadionul Ilie Oană este printre cele mai căutate locații din fotbalul românesc. Juventus și Voluntari vor juca, aici, în campionat, iar pe 4 septembrie naționala României revine în “Arena Lupilor” pentru jocul oficial cu Kazahstan. Mai nou și campioana României va evolua la Ploiești, dacă trece de turul 3 preliminar al Champions League. De aceea, astăzi, clubul constănțean, în frunte cu directorul general Cristi Bivolaru, a făcut o vizită arenei.
Gazonul este principala problemă la stadion astfel că se încearcă, rapid, semnarea unui contract de mentenanță cu cei care s-au mai ocupat de suprafața de joc. Tabelele, sistemul de acces și ticketing, nocturna, toate acestea trebuiesc rezolvate într-un timp scurt. Asta pentru că, săptămâna viitoare oficialii UEFA vin să inspecteze arena ploieșteană.
Atât Bivolaru cât și Crângașu speră ca, împreună cu autoritățile locale, să rezolve problemele existente astfel încât Hagi să fie primit la Ploiești așa cum apreciază el atmosfera de pe ,,Ilie Oană”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co