Administratie

Site-ul CJ Prahova, transparență până la… nimic

Transparența administrativă, un concept de-o opacitate dusă la extrem pentru una dintre cele mai importante instituții prahovene, respectiv Consiliul Județean. Site-ul, cel care ar fi trebuit să fie interfața, legătura dintre autorități și cetățeni, conține informații neactualizate de foarte mult timp.
În plus, informații despre eventuale achiziții publice, nu doar că nu există, dar nici nu pare să fi fost alocat vreun segment special pentru acest lucru. În schimb, avem postate doar trei anunțuri pe 2017 și a fost actualizată organigrama, atât cât trebuie ca să nu se creeze impresia că la Consiliul Județean încă mai… domnește Mircea Cosma.
Autoritățil spun că pregătesc un alt site al Consiliului Județean.
Cât timp va mai trece până când autoritățile vor actualiza lansa noul site al Consiliului Județean Prahova și chiar vor decide să publice transparent toate informațiile premergătoare unor achiziții publice, precum și cheltuielile curente, până la ultimul leu plătit din bani publici pe hârtie igienică, de exemplu, e greu de spus, de vreme ce luni de zile sau chiar ani nu au fost suficienți pentru asta…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co