Social

Spectacol caritabil pentru Gabriel Popa

Întregul oraş Câmpina s-a mobilizat pentru a-i oferi o şansă la viaţă câmpineanului Gabriel Popa, diagnosticat cu cancer în urmă cu doi ani. Acesta are nevoie de 60 000 de euro pentru a face un tratament la o clinică din Germania, fiind ultima sa soluţie pentru a învinge cumplita boală. Andra Jitaru o elevă în vârstă de 10 ani, pictează icoane şi le scoate la licitaţie pentru a strânge bani de tratament. Alți oameni au donat şi continuă să doneze în contul RO90INGB0000999906112813 titular Popa Gabriel.
Colegii fiului lui Gabriel Popa au demarat o campanie în școală, iar vineri, 27 ianuarie, de la ora 17:00, la Casa Tineretului din Câmpina va avea loc spectacolul caritabil „Regatul de Gheaţă”. Intrarea se va face pe bază de donaţie de minim 10 lei, toţi banii strânşi urmând să ajungă la Gabriel Popa.
Sloganul evenimentului este inspirat din filmul animat Frozen şi conţine o replică ce duce la finalul fericit al poveştii, aşa cum şi Gabriel speră ca totul să fie bine şi problemele de sănătate să se rezolve.
„Doar un gest din iubire adevărată, poate salva o viaţă!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co