Actualitate

Spectacol în teren dar și în tribune

Terapia inceputa de lupi i-a determinat să fie și mai fioroși. Un motivator-specialist lucrează cu fotbalistii Petrolului iar sedintele au dus la cea mai clară victorie de pina acum, 4-0 cu FC Aninoasa. Motivatorul echipei a văzut meciul din lojă împreună cu conducerea clubului. Acolo unde este mereu și Abramovich al Petrolului în timp ce Aninoasa a fost susținută de primarul lor, dar din peluză. Mădălin Mihailovici seamănă cu patronul lui Chelsea iar la final a coborăt pe gazon să-i felicite pe băieți.

Căpitanul echipei, Jean Prunescu, recunoaște că ședințele de terapie sunt folositoare. Și s-a văzut în teren unde Sergiu Arnăutu a inaugurat tabela de la punctul cu var. Alex Puchea a dat un gol rar, execuție superbă cu călcăiul de la 18 metri! și l-a servit pe Prunescu care a înscris cu capul, din centrarea sa. Iar Cosmin Lambru s-a lipit din nou de gol, în finalul jocului.

Și în tribune s-a văzut spectacolul. Grupul ,,United” din Peluza Latină a împlinit 5 ani si a facut cinste cu o scenografie 3D pe cinste la care au mai adăugat torțe și fumigene. La meci a fost secundul naționalei de tineret, Nae Constantin, dar și Măldărășanu cu staff-ul său de la Astra 2, adversara din serie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co