Actualitate

Spectacol în tur, dar mai ales la retur!

Veteranul Daniel Chiriță a revenit în haita petrolistă după duelul cu celebrul argentinian Javier Zanetti, la Mondialul cântăreților de la Moscova. La Răcari, Chiru a contribuit la două goluri iar acum de-abia așteaptă show-ul de pe ,,Ilie Oană”. Tudor, omul-meciului, îndeamnă oamenii să vină în număr mare la returul din 24 iunie deoarece vor asista la coregrafia anului!
Golul mondial înscris de Claudiu Tudor a spart prima parte a barajului de la Răcari. O execuție senzațională, de la 30 de metri, a făcut ca repriza secundă să fie mai ușoară pentru fotbaliștii Petrolului. Ei și-au asigurat promovarea prin alte două goluri. Jean Prunescu a punctat după o recentrare a lui Chiriță, iar Nini Popescu a scuturat plasa după o acțiune individuală. Astfel, baieții lui Tavi Grigore au avut nevoie doar de o repriză să declanșeze bucuria în tribuna galben-albastră.
În jur de 2000 de petroliști au populat simpatica arenă dâmbovițeană după ce au venit cu mașinile personale sau cu autocare închiriate.
Gazdele au anunțat echipele de pe o scenă și au avut o loja naturală, aranjată sub copacii de lângă teren. De acolo au urmărit meciul președintele de onoare Mircea Dridea, finanțatorul Mădălin Mihailovici și presedintele Cristi Vlad. La final, împreună cu antrenorul Octavian Grigore, ei s-au bucurat în uralele fanilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co