Sport

Spectacol și basketball

Show-ul baschetbalistic de peste Ocean s-a revărsat și în Sala Sporturilor Olimpia. Peste 2000 de oameni au participat la un spectacol de lumini, muzică, dansuri și baschet. Deschiderea a fost făcută de artiștii Filarmonicii „Paul Constantinescu”.
Spectacolul a continuat cu un moment unic într-o sală de sport din România. Luminile au fost stinse, iar toți cei prezenți au aprins telefoanele!
Într-o asemenea atmosferă cei mici s-au simțit cei mai mari. Startul jocului a fost dat de Vlad Negoițescu, un fost baschetbalist al Ploieștiului. Baby-baschetbaliștii ploieșteni și cei de la Dan Dacian au oferit un meci spectaculos, cu multe coșuri. Așa cum se întâmplă și în cel mai tare campionat de baschet profesionist din lume. Ei urmăresc NBA-ul și chiar au jucători și echipe favorite, însă baschetul l-au descoperit când Runkauskas, Mohammed și alți jucători făceau istorie pentru acest oraș.
Organizatorii, Ploiești Basketball și un centru comercial, au creat un eveniment unic la un asemnea nivel. Ei speră ca orașul să aibă parte de așa ceva cât mai des.
Concursurile pentru fani dar și interacțiunea dintre majorete și spectatori a completat un eveniment în care fiecare moment a fost apreciat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co