Actualitate

Spectacole de excepție la Teatrul Toma Caragiu

La Teatrul Toma Caragiu, din Ploiești debutează o nouă stagiune. Este vorba despre cea de-a 68-a, iar cea care face prima, invitație, publicului, să revină în sala de spectacole este însăși directoarea teatrului. Anul acesta, se anunță cel mai spectaculos sezon de până acum, cu numeroase premiere și o echipă în sfârșit completă
O altă surpriză, este aniversarea secției revistă, care anul acesta împlinește 60 de ani de activitate, și care va fi marcată prin trei zile de evenimente. Pentru spectacolul de gală, vor veni la Ploiești, artiști consacrați, precum Daniel Iordăchioaie, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Corina Chiriac, Laurențiu Cazan, dar și mulți alții.
La secția Dramă vom avea parte de un spectacol în premieră, în această stagiune, cu Marcel Iureș, în regia lui Alexandru Dabija. Teatrul pentru Copii „Ciufulici” pregăteşte pentru data de 17 septembrie, de la ora 10.30 si 12.00, în sala Teatrului, pentru copii, spectacolul „Amnarul fermecat”, adaptare de Cristian Pepino dupa Hans Christian Andersen. În aceeaşi zi, de la ora 18.30, Sala Teatrului „Toma Caragiu” va găzdui evenimentul “Caragiale – uriaşul culturii noastre”, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti si Fundaţia “Geo Barton”. Momentul are loc cu ocazia comemorarii in 2017 a 105 ani de la disparitia marelui dramaturg. Biletele se găsesc la Agenția de bilete a teatrului si online, pe www.teatruploiesti.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co