Sport

Matematica din fața porții

Petrolul ’52 a reușit, până acum, 101 goluri în 25 de meciuri. La un calcul matematic simplu asta înseamnă o medie de patru goluri pe meci în dreptul ofensivei petroliste. La această situație și-a adus contribuția și Roland Stănescu. Atacantul, cu media peste 9 la BAC și ASE-ul terminat, a dat două goluri cu Tricolorul Breaza, fiind la al cincilea meci consecutiv când înscrie. “Roli” spune că matematica este materia sa preferată iar colegii mai tineri pot apela cu încredere la el dacă au nevoie de pregătire.
Fundașul Jean Prunescu a intrat în istoria clubului cu golul 100 iar un alt vârf, Michel Jipa, l-a dat pe cel cu numărul 101. Datorită golului centenar, Prunescu a dat ,,o masă”, așa cum a fost înțelegerea între jucători, dar a și fost premiat de un sponsor cu un voucher de 100 de euro. Iar lui Jipa îi place să marcheze împotriva Tricolorului, așa cum a facut-o și în partida de la Breaza. Căpitanul echipei, în prima parte, Georgian Păun a marcat din nou și se apropie vertiginos de golgeterul echipei, Adi Vintilă.
Antrenorul Tavi Grigore a menajat câțiva oameni de bază astfel că Nițache, Olaru, Radu și Alecsandru au fost titulari. Fostul jucator al Petrolului, Decu Crângașu, a observat meciul chiar de ziua sa, fiind aplaudat de public si cinstit de presedintele clubului petrolist, Cristi Vlad. De aplaudat si gestul celor de la Asociatia Diaspora Galben Albastră. Ei au trimis peste 4000 de lei în contul clubului, strânși în urma unei licitații, aceștia fiind folositi pentru inchirierea arenei la acest joc. Tot la partida cu Breaza, oamenii cu decizie din Primăria Ploiești au intrat in vizorul celor de la Peluza 1, fiindu-le dedicate trei bannere cu mesaje dure. Etapa viitoare, sâmbătă, 13 mai, Petrolul 52 va juca la Bănești-Urleta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co