Sport

USP vrea doar FCP!

Inedit! Pentru prima dată suporterii unei echipe de fotbal din România s-au unit într-o singură organizație. Este vorba despre fanii Petrolului, care au creat Uniunea Suporterilor Petroliști. Aceștia au promis că nu vor mai exista certuri și violențe între ei după ce au discutat ore întregi, timp de mai multe zile. Dar se vor “bate” numai ca Petrolul să revină ce a fost odată. Noua organizație spune că va susține acea entitate care va deține marca, dar condiționat. USP-ul vrea să asiste la discuțiile premergătoare constituirii noii societăți și să fie implicată în viitorul clubului.

Deși există precedentul Capră, oamenii nu se tem de un nou investitor deoarece echipa va trebui să aibă unul la un moment dat. Chiar dacă pe “Ilie Oana” au fost Swansea, Vitesse sau Dinamo Zagreb și acum vor veni Găzarul Surani sau Unirea Cocorăștii Colț, pentru suporteri nu contează. Vor ca Petrolul să repornescă din Liga a 4-a pe un drum nou și curat.

USP-ul va avea, cât de curând, statut juridic. Lichidatorul judiciar al Petrolului – Via Insolv, va semna cu Primăria un protocol prin care mărcile, sigla și palmaresul revin autorităţilor locale. Suporterii le recomandă consilierilor locali să fie uniți așa cum au făcut și ei, astfel încât Petrolul să aibă viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co