Invatamant

Vacanță mai mare, factură de încălzire redusă

Cursurile Universității Petrol-Gaze Ploiești se vor relua abia săptămâna viitoare. Conducerea instituției de învățământ a stabilit acest lucru încă de la începutul anului universitar, pentru a reduce valoarea facturilor la încălzire. Decizia s-a dovedit acum și mai inspirată, în condițiile vremii de la început de an, cu temperaturi foarte scăzute înregistrate în Prahova.
Conducerea UPG a reușit să rezolve problema frigului din corpul E al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, unde nu exista căldură, la începutul cursurilor. Aici a fost montată o centrală termică. Acum, însă, prin schimbarea structurii anului universitar, reprezentanții universității și-au propus să reducă sumele de bani care se duc pe încălzire. Numai în luna noiembrie factura de gaze la UPG a fost de 250.000 de lei.
Stundeții sunt în vacanță de aproape patru săptămâni. Așa că timp de o lună de zile factura de încălzire va fi mult redusă. În această perioadă doar câteva camere din campusul universitar și birourile au fost încălzite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co