Social

Veteranul nu e îngrijorat

,,Locul 2? Nu-i problemă!”. Veteranul celor de la Petrolul 52, Daniel Chiriță, nu este deranjat de faptul că echipa ar putea termina turul campionatului pe locul secund. “Chiru” spune că va mai fi timp ca formația ploieșteană să se desprindă în clasament și să încheie sezonul pe locul întâi. Fotbalistul de 42 de ani susține că prin câteva transferuri bune, realizate în această iarnă, și cu mai multă implicare, Petrolul va triumfa, cu siguranță.
Dorință este și la gruparea din Plopeni, acolo unde activează luptătorul Amansio Paraschiv. ,,Vikingul” este cel care îi încurajează permanent pe colegii săi prin mesaje mobilizatoare, iar centura mondială este ca o ,,icoană” în vestiarul prahovenilor. Sportivul ploieștean poartă tricoul cu numărul 8, deoarece admiră un fotbalist al Barcelonei.
Lupta pentru titlul de ,,campioană de toamnă” a județului se dă între Petrolul și Blejoi. Atât trupa lui Tavi Grigore cât și cea din Blejoi vor evolua în aceași zi și de la aceași oră. Petrolul-Coada Izvorului și Urlați-Blejoi se vor juca sâmbată, de la ora 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co