Actualitate

Viață grea în Boldești-Scăieni

Nemulțumirile cetățenilor curg în neștire la Boldești-Scăieni. Fie că sunt tineri, bătrâni sau persoane trecute de prima tinerețe, toți sunt supărați că autoritățile nu iau atitudine în fața nevoilor oamenilor. Din păcate, cetățenilor din Boldești Scăieni a ajuns să le fie teamă să-și mai spună cu voce tare nemulțumirile, iar de vreo propunere de cum ar trebui cheltuit banul public, aproape că nici nu se poate pune problema.

Cei care au totuși curaj, o fac cu jumătate de gură și spun că cea mai mare problemă la Boldești este lipsa locurilor de muncă.

Oamenii ar fi vrut ca banii localității să fie cheltuiți mai mult și pentru curățenie sau rezolvarea problemei rigolelor.

De asemenea cetățenii spun că banii de la bugetul local ar trebui investiți și în reabilitarea blocurilor și în modernizarea cartierului Balaca.

2 Comments

2 Comments

  1. Roman Madalin

    31 mai 2012 at 1:40 AM

    Rusine domnului primar Bucuroiu Constantin pentru toate cheltuielile supra evaluate si platite din banii nostrii ai cetatenilor de rand. Toate lucrarile din orasul nostru s-au facut pe banii din impozitele noastre. Platim parcari facute din banii nostrii. RUSINE!

  2. GIGI

    2 iulie 2012 at 3:36 PM

    hua ma, fan tudoran

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co