Sport

Votați pentru Petrolul!

Constituirea societății pe acțiuni și acordul folosirii stadionului Ilie Oană. Sunt priorități urgente pentru noua echipă a Petrolului, astfel încât aceasta să se dezvolte. Iar primul ajutor trebuie să vină din partea Consiliului Local Ploiești. Acesta trebuie să se întrunescă într-o ședintă extraordinară și să voteze cedarea palmaresului, siglei și a mărcilor către noua entitate. În acest fel se poate constitui și societatea în cadrul căreia să intre oamenii de afaceri și firmele cu potențial financiar.

Hotărârea este foarte importantă și din punct de vedere sportiv, deoarece astfel la promovarea în liga a 3-a echipa nu va fi considerată nouă si poate urca liniar până în prima ligă. Consilierii ploieșteni trebuie să valideze și acordul folosirii stadionului de către trupa antrenată de Tavi Grigore. În acest fel, oficialii clubului pot pune în vânzare bilete, abonamente și pot valorifica lojele pentru sezonul 2016-2017 din Liga A Prahova. Mai ales că parteneriatul cu firma de ticketing este gata, prețul tichetelor și abonamentelor este stabilit, iar oamenii știu de unde să cumpere. Toate acestea ar însemna venituri suplimentare pentru o echipă care trăiește, deocamdată, doar cu sprijinul fanilor.

Unul dintre reprezentanții Uniunii Suporterilor Petroliști, Octav Preda, a declarat că în conturile clubului sunt aproximativ 11. 600 de lei. Atât el, cât și ceilalți petroliști fac apel către toți cei care doresc să ajute echipa să o facă cu încredere. Însă fanii Petrolului susțin că sprijinul cel mai mare ar veni din partea autorităților locale, care trebuie să voteze, cât mai repede, cele două decizii vitale pentru gruparea petrolistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co