Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

„Azilul amanţilor”, piesa lunii aprilie

Teatrul Proiect Câmpina vă aduce în a doua lună de primăvară o comedie nebună. „Azilul amanţilor” se va juca pe scena Casei Municipale de Cultură „Geo Bogza” pe 25 aprilie, de la orele 19.00. Piesa Teatrului Evreiesc de Stat este regizată de Dan Tudor şi prezintă povestea unei femei cu doi amanţi căsătoriţi şi momentele delicate prin care trec personajele.

Biletele s-au pus în vânzare. Pentru prima parte a sălii costă 50 de lei, pentru a doua jumătate a sălii, 40 de lei, iar la balcon preţul unui bilet este de 30 de lei. Elevii vor intra şi de această dată la teatru în schimbul a 20 de lei. Dacă nu ajungeţi la Casa de Cultură să vă procuraţi bilete, puteţi să le rezervaţi la numerele de telefon 0723.265.378 sau 0746.268.201. Pe de alta parte, Asociaţia „Teatrul Proiect Câmpina” pregăteşte prima ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor Proiect, ce va avea loc la Câmpina în perioada 21 – 24 iunie 2012.

La festival vor participa Project Theatre Dublin Irlanda, Teatrul Metropolis  Bucureşti, Teatrul Arcub  Bucureşti, Teatrul proiect Buzău, Teatrul proiect Târgu Mureş, Teatrul proiect Giurgiu şi Teatrul Proiect  Câmpina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co