Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

„Fii precaut. Hoţii nu dorm”

”Fii precaut. Hoţii nu dorm”, este o campanie de prevenire care se desfăşoară la nivel naţional in decembrie şi ianuarie şi are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe, cunoscut fiind faptul că perioada sărbătorilor de iarnă este preferata de hoţi pentru a acționa.
Pe parcursul campaniei, se vor distribui în Ploieşti 11.000 de pliante şi 190 de afişe, în special asociaţiilor de proprietari. Afişele vor fi expuse la avizierele din blocuri şi la sediile unităţilor de poliţie.

Conform studiilor realizate de specialiştii Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în mediul urban, în cele mai multe judeţe, furtul săvârşit din apartamentele de bloc se petrece cu o mare probabilitate în cursul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Furturile de la case, au loc mai mult în localităţile urbane mici și mai mult în timpul nopţii.
De asemenea, s-a constatat faptul că cele mai multe dintre apartamentele şi garsonierele sparte sunt amplasate la parter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co