Actualitate

Ultimele zile de inscriere la scolile de subofiteri jandarmi

Mâine este ultima zi în care tinerii prahoveni interesați de o carieră în Jandarmeria Română mai pot trimite cererile de înscriere online. Pentru această meserie au fost disponibile 700 de locuri, dintre care 350, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani şi 350 de locuri, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.
Candidaţii trebuie să fie cetăţeni români cu domiciliul în România; să aibe vârsta de maximum 27 ani, împliniţi în anul participării la concurs; să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat și care au avut media la purtare de cel puțin 9,00 şi să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni.
Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează şi se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail recrutare@jandarmeriamobilapl.ro a Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești, până pe data de 14 mai, inclusiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co