Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Antreprenorii prahoveni, sprijiniți să acceadă pe piața americană

Antreprenorii prahoveni interesați să obțină acces pe piețele externe, în special din Statele Unite ale Americii, dar nu numai, beneficiază acum de un sprijin puternic în acest sens.
Este vorba despre platforma Smart Start USA, concepută special pentru a veni în sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii din România care intenționează să își externalizeze afacerile în domeniul exportului.
Platforma a fost lansată, miercuri, la Ploiești, în cadrul unei conferințe găzduite de Universitatea Petrol Gaze și în care inițiatorul proiectului, Ilan Laufer, reprezentant special al Camerei de Comerț și Industrie a României în SUA, a prezentat audienței ce își propune și cum funcționează Smart Start USA.
Evenimentul de lansare a platformei Smart Start USA desfășurat la Ploiești face parte dintr-o caravană care a călătorit în 30 de județe ale țării și care va avea punctul final mâine, la București. Caravana s-a deplasat în acele județe ale țării unde există, pe de o parte, un potențial economic important, iar pe de alta, exportatori români care se confruntă cu o provocare atunci când doresc să își externalizeze afacerile.
Ilan Laufer a subliniat că județul Prahova prezintă un potențial economic foarte mare și i-a încurajat pe antreprenorii interesați să nu ezite să își depună proiectele pentru a beneficia de sprijin financiar prin această platformă. Una dintre condițiile principale pentru a fi eligibile este lipsa datoriilor la bugetul de stat.
La conferința “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești” au participat, reprezentanți ai autorităților județene și locale, membri ai Parlamentului României, precum și oameni de afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co