Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au “pescuit” calificarea

Popescu și Stănescu au fost printre remarcații meciului de Cupă de la brațul Borcea. Nini Popescu a fost MVP-ul calificării Petrolului în 16-imile de finală ale Cupei României. Turbo-Nini a dat două pase de gol, pentru Șaim Tudor și Alex Ciocâlteu. Dar a și marcat în prima repriză, când l-a driblat pe portarul Bratu. Cel mai emoționat de calificare a fost atacantul Roli Stănescu. El a jucat după o perioadă de peste trei luni de zile, iar la final a fost felicitat și de asociatul-partener, Mădălin Mihailovici. Jucătorii i-au cântat “La mulți ani!” astăzi fiind ziua sa de naștere.
Chiar dacă dinamovistul Cristi Borcea încă are visuri cu Liga Campionilor, la Borcea înaintea meciurilor se pune imnul Champions League.
Președintele Cristi Vlad s-a revăzut cu fostul său coechipier Iftodi, cei doi fiind colegi la Dinamo în 2000. Acesta îi antrenează pe borceni, iar ex-petrolistul Ilie Dumitrescu este cea mai nouă achiziție a lor.
Petrolul așteaptă, acum, în 16-imile Cupei o grupare din prima ligă pe „Ilie Oană”. Partidele din această fază a competiţiei urmând să se dispute în intervalul 24-26 octombrie.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co