Actualitate

Brașov, “Oraşul din poveste”

Braşovul a redevenit “Oraşul din poveste”. Ieri seară, luminiţele de sărbătoare s-au aprins în prezența a mii de persoane.
Bradul aflat în Piaţa Sfatului este punctul de atracție din orașul de la poalele Tâmpei. Are 28 de metri înălţime şi este împodobit cu 60 de șiruri de beculețe, 20 de țurțuri albi și roșii, 40 de ghirlande cu becuri și 100 de sfere luminoase, care în total înseamnă 50.000 de beculeţe. La acestea se adaugă 800 de globuri aurii și roșii și 600 de metri de beteală.
Anul acesta, la Brașov, culorile Crăciunului sunt roșu, alb cald și alb rece, astfel că toate ornamentele folosite la împodobirea orașului sunt în aceste culori. Tot ieri a fost deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, unde turiștii vor putea cumpăra cadouri şi produse alimentare specifice Crăciunului. Tot în Piața Sfatului este amenajată o zonă unde brașovenii și turiștii se vor putea fotografia pe jilţul lui Moş Crăciun, încadrat de două figurine-soldat din Spărgătorul de nuci, sau cu o carte de poveşti luminoasă, care va purta logo-ul deja cunoscut al evenimentelor de iarnă – ,,Braşov – oraş din poveste”, având ca fundal bradul de Crăciun.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co