Actualitate

Brebu şi nămeţii…

Abia după două zile liniştite de iarnă oamenii ies din case fără să întâmpine probleme deosebite. Mai bine de o săptămână Brebu era o mare de alb, iar în Podu Cheii şi Pietriceaua nu se putea ajunge din cauza nămeţilor. De antiderapant în comuna Brebu s-au bucurat doar câteva pante. În rest, este adevărat, drumurile principale au fost curăţate mai bine decât anul trecut, dar au fost uitate destule drumuri lăturalnice, mai înguste…
Pentru pietoni zăpada nu a fost o problemă, în cazul în care aceştia nu trebuia să ajungă la serviciu, ci doar la cel mai apropiat magazin pentru cumpărături.
Principalul drum din comună, pentru că este judeţean, nu s-a bucurat foarte mult de atenţia Primăriei. Dar a fost practicabil.
Singura intrare în Brebu a fost cea care a mai ridicat probleme în zilele de iarnă. Nu mereu s-a circulat bine în coastă…
Acum situaţia este bună, se circulă chiar şi în satele acoperite până acum câteva zile de zăpezi ce depăşeau un metru. Pentru perioada următoare nu s-au mai anunţat ninsori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co