Actualitate

Cinci creșe noi, în Prahova

Compania Națională de Investiții a anunțat demararea unui proiect important pentru județul Prahova, care se referă la construcția a cinci creșe în localitățile Băicoi, Valea Călugărească (satul Arva), Lipănești, Râfov (sat Palanca) și Bănești. Valoare totală a investițiilor se ridică la aproape 30 de milioane de lei, conform CNI care a lansat deja procedura pentru desemnarea firmelor ce urmează a proiecta și construi aceste creșe.
Două dintre creșe vor avea o capacitate de 110 locuri și vor fi situate în Băicoi și Valea Călugărească (satul Arva). Celelalte trei creșe, fiecare cu o capacitate de 40 de locuri, vor fi realizate la Lipănești, Râfov (sat Palanca) și Bănești.
Cladirile vor include dormitoare, camere de joacă, vestiare, grupuri sanitare, spații pentru luat masa și un cabinet medical. Totodată, vor fi prevăzute cu funcțiuni auxiliare, precum spălătorie, călcătorie, biberonerie și bucătărie.
Construcția acestor creșe are ca scop asigurarea unor condiții moderne și sigure pentru îngrijirea copiilor din Prahova, asigurând astfel un mediu propice dezvoltării lor. Pentru mai multe informaţii, puteţi urmăriţi subiectul pe www.zvp.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co