Actualitate

Curatenie de primavara in Busteni

În Buşteni toată lumea s-a mobilizat la curăţenie. De la elevi, tineri, angajaţi ai instituţiilor până la vârstnici. Cu toţii au răspuns afirmativ la apelul administraţiei locale şi s-au apucat de treabă încă de la primele ore ale dimineţii. Alături de ei au fost şi reprezentanţii Primăriei, care au avut grijă ca totul să fie bine făcut. La şcoli s-au adunat gunoaiele şi s-au plantat flori şi copăcei. Pe centru, s-a măturat, s-au vopsit gardurile şi au fost puse panseluţe. Şi la instituţii sau la centrele comerciale angajaţii au făcut curăţenie de primăvară. În fiecare an, în Buşteni toată lumea se mobilizează, iar la final, se văd şi rezultatele – oraşul este mai curat.
Tot vineri, forfota a fost mare şi la noua Piaţă Agroalimentară din staţiune. Sâmbătă va fi inaugurată, aşa că, s-a lucrat pe brânci pentru ca în ziua deschiderii totul să fie gata şi bine pus la punct. Spaţioasă şi modernă, piaţa dispune de tarabe noi, compartimente pentru brânzeturi şi carne, iar la subsol comercianţii îşi pot depozita produsele. Tot acolo a fost amenajat vestiarul şi camera unde este ţinută centrala termică. Tot la Piaţa Agroalimentară au fost amenajate şi toaletele publice. La inaugurare sunt invitaţi toţi cetăţenii şi ca o surpriză, produsele vor fi reduse la preţ.
În Piaţa Agroalimentară din Buşteni veţi găsi numai producători, aşa că preţurile nu vor fi piperate, ci din contră – pentru toate buzunarele. Şi oferta va fi bogată, pentru ca toţi clienţii să aibă de unde alege cea mai bună marfă. Mâine, la ora 11, vor fi prezenţi la inaugurare şi invitaţi de seamă, care au ţinut să vadă investiţia administraţiei locale din Buşteni.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=b4KTfzDTdBg

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co