Administratie

Curățenie stradală și deszăpezire de 50 milioane euro

Primăria Ploiești este gata să aloce suma de 50 de milioane de euro pentru măturatul străzilor şi deszăpezire. Municipalitatea vrea să încheie un contract valabil pentru patru ani de zile, cu o firmă specializată și a anunțat acest lucru în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice . Conform informațiilor publicate, Primăria Ploiești, ar putea oferi minim 21,3 milioane de euro, mergând dacă nu primește oferte, în consecință, până la pragul mai mult decât dublu de circa 50 de milioane de euro (peste 231 de milioane de lei cu TVA). Suma este una fără precedent în administrația publică locală și atenție, vizează, dezăpezirea și curățenia stradală fără ridicarea și transportul gunoaielor.
Care sunt obligațiile concrete sau mai bine zis, ce operațiuni trebuie să facă viitoarea firmă care va încheia contractul cu Primăria pentru 50 de milioane de euro, aflați de pe site-ul televiziunii noastre www.vptv.ro.

“Se achiziţioneză, conform cerinţelor Caietului de sarcini, următoarele servicii: Curăţenie căi publice – măturatul, spălatul, stropirea şi întreţinerea căilor publice constând în:
4.1.1. măturatul manual al carosabilului şi trotuarelor străzilor, aleilor şi parcarilor;
4.1.2. măturatul mecanizat al carosabilului şi trotuarelor străzilor;
4.1.3. întreţinerea curăţeniei carosabilului şi trotuarele străzilor, aleilor şi parcarilor, astfaltate sau pavate;
4.1.4. întreţinerea curăţeniei zonei pârâului Dâmbu;
4.1.5. spălatul carosabilului şi trotuarelor;
4.1.6. stropitul carosabilului;
4.1.7. curăţatul rigolelor;
4.1.8. dezafectarea depozitelor necontrolate de deşeuri de pe domeniul public (puncte negre – unde sunt abandonate deşeuri) prin încărcarea, transportul şi depozitarea deşeurilor abandonate.
4.2.Deszăpezire – curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei şi îngheţ constând în:
4.2.1. curăţatul manual al zăpezii şi gheţii;
4.2.2. curăţatul mecanizat al zăpezii de pe carosabil şi trotuare cu lama:
4.2.3. îndepărtat polei şi zăpada până la 5 cm prin împrăştiere de material antiderapant;
4.2.4. curăţatul zăpezii cu lama şi împrăştiat material antiderapant concomitent;
4.2.5. încărcatul şi transportatul zăpezii şi gheţii;
4.2.6. încărcatul şi transportatul zăpezii şi descărcatul în instalaţii speciale de topire a acesteia, racordate la canalizare;
4.2.7. încărcatul zăpezii şi gheţii de pe carosabil cu utilaje speciale cu freze şi benzi transportoare şi descărcarea directă în autocamioane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co