Actualitate

Cursuri gratuite de competențe antreprenoriale

Un număr de 520 de antreprenori și manageri din Regiunea Muntenia vor beneficia de cursuri gratuite de competențe antreprenoriale în perioada următoare. Astăzi, Casa Sindicatelor din Ploiești a găzduit lansarea proiectului intitulat “HRM – Human Resource Management”.
Cursurile sunt dedicate antreprenorilor, managerilor și angajaților din domeniul resurselor umane din județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași. Sesiunile de formare profesională se adresează celor care doresc să își crească afacerea, să obțină rezultate financiare mai bune, să își îmbunătățească performanțele la lucru și cariera.
Cursurile gratuite vor avea loc într-o stațiune montană din regiunea Muntenia. Timp de opt zile, cei interesați vor avea oportunitatea să învețe de la experții în domeniu cum să își ducă afacerea la un alt nivel, cum să își crească cifra de afaceri sau să își certifice cunoștințele, dacă sunt specialiști ai domeniului HR.
Pe parcursul și după finalizarea cursurilor, participanții vor primi consultanță de specialitate, ghidaj în elaborarea și implementarea strategiei de afaceri pe termen lung conform obiectivelor companiei, informații despre dezvoltarea și îmbunătățirea managementului resurselor umane în compania din care fac parte, consultanță gratuită în vederea accesării fondurilor europene și se vor bucura de un mediu propice de a se dezvolta și a-și crește afacerea, vor cunoaște specialiști din domenii conexe și vor avea posibilitatea de a crea relații profesionale.
Valoarea totală a proiectului este de 4.385.326,40 lei, iar perioada de implementare este 19 iunie 2018 – 18 iunie 2019.
Evenimentul de astăzi s-a bucurat de prezența ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Ștefan Oprea, a directorului Fondului Național de Garantare pentru IMM-uri, a președintelui Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, și a subprefectului de Prahova Emil Drăgănescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co