Sport

Diaconu mizează tot pe Bute

,,Un nou campion mondial poate fi tot cel vechi”. O spune Adrian Diaconu, fost deținător al centurii WBC. ,,Rechinul” mizează tot pe Lucian Bute, având în vedere că gălățeanul a scăpat de problema cu dopajul și vrea să revină în ring la începutul lui 2017. Diaconu a fost prezent la gala de kickboxing „Colosseum”, desfăşurată, în weekend, la Sala Sporturilor Olimpia. Fostul boxer a urmărit luptele împreună cu Amansio Paraschiv, campion mondial Superkombat. Amansio de-abia așteaptă lupta dintre Badr Hari și Rico Verhoeven, main-event-ul anului în ,,Glory”.
Pe lângă campionii ploieșteni, la gală au mai fost prezenți și jucătorii și oficialii de la Petrolul. Cristi Vlad și băieții i-au susținut pe luptătorii locali în luptele din ring. Ploieșteanul Alex Voicu, 20 ani, l-a învins pe timișoreanul Pasmagiu, a cucerit centura WKU, apoi a dat-o în grija iubitei sale.
Sala ,,Olimpia” va găzdui, din nou, lupte în ring, de data aceasta pentru starurile din MMA. Pe 19 decembrie, fanii bătăilor în cușcă îi vor putea urmări live pe Sandu Lungu, Ionuț Atodiresei sau americanul Jonathan Brookins.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co