Actualitate

Diplome pentru „Şcoala mamelor”

Proiectul „Şcoala mamelor” a avut un mare succes. Femei la primul lor copil sau mame cu experienţă au putut participa la cursuri de informare pentru creşterea micuţilor lor. Este important ca afecţiunile să fie cunoscute şi depistate de părinţi, chiar înainte de a merge la medic. La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc premierea celor mai bine instruite mămici.
Pentru creşterea copilului este foarte important mediul în care trăieşte şi timpul petrecut alături de părinţi. Activităţile în familie vă apropie de cel mic şi dezvoltă o mai bună comunicare. Copiii talentaţi au realizat şi materiale din hârtie, figuri pentru activităţile din timpul lor liber. Voluntarii au fost alături de ei iar mamele au luat lecţii pentru a le preda, mai departe, acasă.
Cu siguranţă, „Şcoala mamelor” va continua în anul următor prin noi activităţi utile dedicate celor mici. „Şcoala mamelor” este un proiect care a luat naştere anul acesta şi care a stârnit interesul multor persoane din Câmpina şi împrejurimi. Cursurile se desfăşoară şi pe internet, pentru cei care nu au posibilitate frecventă de deplasare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co