Sport

Două goluri pentru turul trei

Două goluri pentru turul trei al Cupei României le-au fost de ajuns petroliștilor să meargă mai departe. Succesul s-a născut greu, în partea a doua, până atunci galben-albaștrii nereușind să-l învingă pe Popa, unul dintre cei mai grei portari din liga a treia.
Lupii se bucură când sunt arbitrati de domnișoare deoarece câștigă de fiecare dată. Asa s-a întâmplat și cu Ana Maria Terteleac, fostă tenismenă, cea care a condus meciul. Cosmin Lambru, fotbalistul cu o mână de plastic, și micutul Nini Popescu țin obiectivul în viață. Lambru a punctat după o centrare a lui Velisar, iar Popescu a înscris cu un lob elegant după o pasă luminoasă a lui Chindriș. Nini a fost maxim pentru găzari deoarece a animat jocul cu execuții spectaculoase.
Petrolul și-a permis să țină în tribune jucători grei precum Păun, Stănescu, Vagner, Ciocălteu. La meci a fost și Țiți Dumitriu, aflat în staff-ul celor de la Academica Clinceni, însoțit de fiica sa. Înaintea jocului s-a ținut un moment de reculegere pentru un suporter petrolist, decedat mult prea devreme. Președintele clubului Cristi Vlad, i-a dăruit mamei acestuia materiale promoționale în culorile galben-albastru, cele pe care Adrian le-a iubit cel mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co