Actualitate

Două săptămâni decisive pentru evaluarea lotului petrolist

Primele două săptămâni vor fi decisive pentru evaluarea lotului petrolist. Așa a spus Leo Grozavu, proaspătul antrenor principal al Petrolului. El a precizat că acea perioadă va fi ca o evaluare a jucătorilor împrumutați la alte cluburi sau aflați pe final de contract:

,,Sunt un antrenor căruia îi plac foarte mult tinerii fotbaliști, dar la un obiectiv important, cum este la Petrolul, avem nevoie și de fotbaliști cu experiență. Deja analizez tot felul de variante din acest punct de vedere. Ar fi ideal ca la ora reunirii să avem lotul aproape conturat, dar fi extrem de greu să bifăm până atunci tot ceea ce ne dorim”.

Printre țintele noului antrenor, dar și ale conducerii clubului ploieștean, se află câțiva fotbaliști tineri, talentați dar și cu experiență. Fundașul central Florin Plămadă a jucat ultima oară la F.C. Botoșani, dar a prins puține minute în tricoul moldovenilor.

Mijlocașul Răzvan Tincu are avantajul că este „liber de contract”, fiind un jucător cu peste 150 de meciuri jucate în Liga I. Și tânărul Marian Târşă, un mijlocaş ofensiv „Under 21”, se află pe lista achizițiilor la Petrolul. Internaţional de juniori crescut la Iaşi, a semnat cu F.C. Botoşani și a jucat ultima oară, sub formă de împrumut, la Clinceni.

Atacantul Robert Elek, ultima dată la Juventus Bucureşti, care a mai jucat la Petrolul în eşalonul secund, se află, de asemenea, în atenţia conducerii petroliste.

În zilele următoare se vor parafa primele transferuri și zece jucători din sezonul trecut se află în vizorul conducerii, pe ”lista neagră”. Principalul petrolist Leo Grozavu va conduce primul său antrenament pe ”Ilie Oană” exact peste o săptămână, odată cu reunirea lotului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co