Imobiliare Valea Prahovei

Dragobetele saruta fetele

În acest weekend, Predealul a fost capitala dragostei pentru îndrăgostiţii de toate vârstele. La patinoarul din centrul staţiunii zeci de cupluri au participat la evenimentul organizat de Primăria oraşului şi Casa de Cultură. După ce au încins gheaţa cu mişcări pe ritmurile muzicii, îndrăgostiţii s-au înscris la concursurile organizate lângă patinoar. A fost o atmosferă incendiară, cu momente artistice, declaraţii de dragoste şi căsătorii pentru o zi. Evenimentul a fost prezentat de Floarea de Coţ şi de Dragobete, iar atmosfera a fost una de zile mari. Cel mai incendiar moment a fost concursul de dans. Perechile s-au întrecut pe ring şi au dansat pe ritmuri de tango, vals, dance sau hip – hop. Cuplurile trecute de 60 de ani au dansat cot la cot cu tinerii de 16 ani şi toată lumea s-a descurcat de minune.
După ce s-au încins la dans, cuplurile au fost supuse la încă o probă. Imaginaţia le-a fost pusă la încercare şi pe baloane în formă de inimioară au scris câte o declaraţie de dragoste.
Conducerea Primăriei din Predeal spune că va mai organiza astfel de evenimente, atât pentru cei ce locuiesc în staţiune cât şi pentru turişti. Primarul a fost prezent la patinoar pe tot parcursul concursului şi i-a urmărit cu atenţie pe participanţi. De asemenea, i-a felicitat pe toţi îndrăgostiţii şi i-a sfătuit să se iubească şi în continuare la fel de mult.
Conducerea Casei de Cultură şi Primăria din Predeal au organizat evenimentul „Dragobetele sărută fetele”, deoarece se doreşte ca sărbătoarea tradiţională românească să nu fie uitată şi să fie sărbătorită în fiecare an, aşa cum se cuvine, de îndrăgostiţi.
httpv://www.youtube.com/watch?v=YBhZteY8SPI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co