Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Este doar începutul

Boxul, fotbalul, atletismul dar și celelalte secții de la CSM Ploiești țin antrenamente în fața Palatului Administrativ. Toate sporturile au luat această decizie după ce aparatul Primăriei le-a luat dreptul de a se pregăti în condiții normale. Cetățean de onoare al Ploieștiului, maestrul Titi Tudor, nu credea vreodată că va ajunge să facă mișcare în centrul orașului. Copii au reușit performanțe la majoritatea sporturilor, iar acum sunt bătaia de joc a intereselor politice și a nepriceperii. Antrenorii se întreabă de ce la CSM București sunt milioane de euro în buget, totul este legal, iar la 60 de kilometri totul este ilegal.
Părinții fac eforturi mari să-și ducă copii la box într-un oraș în care își plătesc taxele și impozitele. Mamă de tripleți, Nicoleta spune că își dorește ca fiii săi să facă sport în condiții normale și de performanță. La doar 15 ani, Robert a venit tocmai de la marginea țării ca să practice boxul la Ploiești, deoarece a auzit că acest oraș are doi campioni mondiali la profesionism, Leonard Doroftei și Adrian Diaconu.
Cei de la CSM Ploiești spun că această acțiune reprezintă doar începutul și vor continua până la îndreptarea situației. Cei implicați spun că trebuie luată legătura cu instituții juridice care știu să citescă legile pentru că sportul este legiferat, iar clubul municipal functionează pe aceeași legislație de ani de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co