Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fără bilet de autobuz, dar cu cătușe…

O plimbare cu un mijloc de transport în comun în municipiul Ploiești s-a încheiat într-un mod neașteptat, aseară, pentru o tânără depistată fără bilet. Se pare că femeia a devenit recalcitrantă, dacă ar fi să dăm crezare agenților, care au trecut la încătușarea ei pentru a o putea duce la o secție de poliție. Ba chiar unul dintre polițiștii locali intenționează să depună plângere pentru ultraj. Cert este că întreaga scenă a fost filmată de o persoană care, ulterior, a post imaginile pe rețelele de socializare.
“Important este că mă simt bn, eu am făcut o criză de șoc pt ca m am speriat rău am fost agresată în autobuz, m au înconjurat Toți nu puteam să respir și să vb fiecare din noi avem personalitate nu suntem jucării avem suflet în noi!!! Dacă am pus mâna pe el și l.am rugat să se dea după mine, i s.a părut că ce că e ultragiat eu am semne pe mâini, mi s.au umflat eu nu i.am făcut nmk era normal să mă zbat rău pt că mă dureau mâinile că mă strângeau rău!!!!!”, a scris Ana F. pe rețeaua de socializare unde a fost postat filmulețul.
Reacțiile privitorilor au fost împărțite, unii dezaprobând maniera de acțiune a autorităților, alții considerând că polițiștii locali ar trebui să manifeste fermitate de fiecare dată când se află într-o astfel de situație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co