Actualitate

Furnizorul de energie Prahova: cetățenii vor avea aceleași servicii indiferent de criza COVID-19

În timp ce criza sanitară cu care se confruntă întreaga lume continuă să persiste, furnizorul de energie al județului Prahova s-a mobilizat pentru a asigura continuitatea serviciilor sale.
Astfel, furnizorul de energie asigură că va menține serviciile esențiale pentru populație și garantează, în același timp, siguranța angajaților săi.
Reprezentanții companiei spun că prahovenii vor avea servicii de energie termică și apă caldă, indiferent de cum va evolua criza COVID-19
Aceștia spun că obiectivele principale ale operatorului local rămân: prevenirea răspândirii virusului, protecţia angajaţilor şi menţinerea continuităţii serviciului vital pentru comunitate.
În contextul crizei actuale, serviciile companiei se concentrează pe zonele critice, în special pentru spitale care trebuie să fie complet operaţionale.
Încă de la începutul crizei, a fost stabilit un comitet de coordonare a situației generate de criza COVID-19 care a întocmit un plan de continuitate al activității ținând cont de mai multe scenarii de evoluție a pandemiei.
În urma acestuia au fost identificate funcţiile critice pentru desfăşurarea activităţii și s-au setat resursele necesare.
S-au întreprins măsuri de securizare a stocurilor de materii prime şi materiale şi se menţine o comunicare continuă şi directă cu furnizorii strategici.
Compania a fost inițiat și implementat programe de dezinfecție a spațiilor, echipamentelor și mijloacelor auto, iar zonele de lucru au fost dotate cu materiale și echipamente igienico-sanitare.
La dispoziţia angajaților au fost puse echipamente integrale de protecţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co