Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Gală cu aur și bronz mondial

În sportul românesc se mai organizează competiții și pentru cei care sunt în viață. Una dintre ele a fost dedicată lui Constantin Mirică, un fost boxer, medaliat cu bronz la Mondialul din Argentina, desfășurat în 1998. Mirică a urcat pe treapta a treia a podiumului, reușind cea mai bună performanță din cariera sa. Prahoveanul nu se aștepta ca o întrecere să-i poarte numele, dar s-a simțit onorat. El susține că boxul nu mai are parte de generații valoroase dar acum, din postura de om de afaceri, vrea să ajute nobila artă.
Maestrul Titi Tudor este cel care i-a făcut această surpriză fostului său elev. Titi “Prosop” l-a asistat din colț pe Mirică atunci când a cucerit bronzul în Buenos Aires. Acum a fost invitatul special al galei și cei doi au urmărit împreună luptele copiilor. Aceștia s-au luat la pumni fără nicio ezitare și au fost încurajați frenetic de colegi dar și de public. Gala de la Ploiești s-a bucurat și de evoluția unui campion mondial. Cosmin Gârleanu a luat titlul suprem la juniori, în 2015, la Sankt-Petersburg, și vrea să repete isprava și la Europeanul din acest an.
Zeci de copii de la CSM Ploiești, CS Pandurii Târgu- Jiu și CSM Hunedoara au primit diplome, trofee și medalii din partea organizatorilor. Pentru că meciul este cel mai bun antrenament, în această săptămână vor avea loc noi lupte între CSM Ploiești, Steaua și Craiova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co