Actualitate

Iarna e greu de ținut sub control

Situaţia localităţilor prahovene, dar şi a celor din întreaga ţară este dificilă din cauza vremii. Vineri seară Câmpina a fost acoperită de zăpadă într-un timp foarte scurt şi utilajele firmei de deszăpezire nu au făcut faţă ritmului în care a nins. Cetăţenii au făcut sesizări referitoare la înlăturarea zăpezii din unele zone din municipiu.
Primăria are oamenii pregătiţi pentru orice situaţie grea creată de starea vremii pentru această perioadă. La Câmpina, nu putem spune, deocamdată, că este stare de alertă.
Într-adevăr, până marţi seară iarna va fi mai dură decât în zilele trecute. Cetăţenii sunt rugaţi să nu parcheze maşinile pe marginea drumului, ca utilajele să îşi poată face treaba cum se cuvine. Atenţionarea primită de autorităţi trebuie să fie bine înţeleasă.
Dacă sunt probleme deosebite, Poliţia Locală vă stă la dispoziţia non-stop, la numărul de telefon 0244.332.420. Firma de salubritate va acţiona continuu în perioada următoare, dar ţinând cont de un plan al nevoilor urgente de deszăpezire. Se face apel la înţelegerea cetăţenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co