Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Împăcare pentru calificare!

Marius Șumudică și Ioan Niculae s-au împăcat, iar Astra poate avea de câștigat! O calificare istorică în optimile de finală ale Ligii Europa, dar și o alta în play-off-ul campionatului. Șumudică a dezvăluit, înaintea antrenamentului, că a avut o discuție bărbătească, prin telefon, cu Niculae, în urma căreia s-au împăcat. “Șumi” a fost convins că patronul va reveni alături de echipă, deoarece are dorința de a învinge mereu așa cum și el are mentalitatea de învingător.
Chiar dacă s-a împăcat cu patronul, antrenorul susține că va fi greu să mai rămână din vară. Însă va da totul ca echipa să joace în preliminariile Ligii Campionilor de pe locul doi dacă nu va reuși să câștige din nou titlul. Deocamdată, echipa este în afara play-off-ului după ce Dinamo a câștigat cu Botoșaniul. Însă jucătorii nu-și fac probleme, fiind convinși că vor ajunge din nou printre cei mai buni.
Astra a făcut, la Ploiești, pe stadionul din cartierul “9 Mai”, ultimul antrenament în țară. Mâine dimineață, lotul astrist va pleca în Belgia pentru returul cu Genk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co