Actualitate

Incepe Targul National Imobiliar TNI :: 10-12 septembrie 2021 :: Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Primul targ imobiliar organizat in ultimii 2 ani incepe VINERI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Targul National Imobiliar TNI are loc pana duminica, 12 SEPTEMBRIE si reuneste peste 20.000 de oferte imobiliare de locuinte noi si vechi, vile, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Timisoara, Valea Prahovei, Dubai, Spania si Cipru.

Brandul TNI este international si se bucura de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: NAR – National Association of REALTORS si CEPI-European Association of Real Estate Professions in calitate de Parteneri Internationali. NAR este asociatia fondata in 1908 ce deserveste mai mult de 1.500.000 de profesionisti imobiliari din Statele Unite si din intreaga lume, iar CEPI este organizatia internationala infiintata in Bruxelles in 1990 cu scopul de a sprijini tranzactiile imobiliare europene si transfrontaliere prin dezvoltarea activitatii profesionistilor imobiliari. Prin aceste colaborari ne dorim promovarea oportunitatilor de investitii in afara tarii si ridicarea standardelor pietei imobiliare din Romania la nivel international.

TNI: 2021 marcheaza o schimbare de paradigma in piata imobiliara
“Editia Targului National Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una speciala pentru ca reprezinta prima expozitie de profil organizata dupa o pauza de 2 ani si marcheaza o schimbare de paradigma in piata. Cerintele si preferintele cumparatorilor de proprietati rezidentiale s-au schimbat, iar preturile materialelor de constructie au crescut semnificativ, influentand si preturile finale ale imobilelor. In acest context in care se inregistreaza o crestere a interesului pentru achizitia de locuinte proprii, targul imobiliar organizat in Bucuresti la Palatul Parlamentului vine in ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piata.
Pentru ca siguranta si sanatatea vizitatorilor si expozantilor nostri este foarte importanta pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor masurilor legale de combatere si stopare a raspandirii Covid 19. Astfel, vizitarea targului va fi similara cu o vizita la mall, fiind obligatorii: purtarea mastii de protectie, controlarea temperaturii la intrare si distantarea. In plus, am dezvoltat aplicatia de mobil TNI ce faciliteaza schimbul datelor de contact dintre vizitatori si expozanti rapid, sigur si fara contact direct, iar pentru ca aceasta editie TNI este speciala, accesul vizitatorilor la targul imobiliar se va face GRATUIT in baza Qr codului generat de aplicatia de mobil TNI.” declara Cristina BERCEA – PR Manager Targul National Imobiliar.

TNI: Dezvoltari rezidentiale de anvergura in capitala
Dezvoltatorii cu experienta in piata imobiliara din Romania s-au adaptat la actualele cerinte ale romanilor si continua sa investeasca in segmentul rezidential autohton, dezvoltand noi ansambluri de anvergura.
“Dezvoltatorul imobiliar HILS, prin actionarul Jacob Gardens si prin echipa de management, are o experienta de peste 17 ani pe piata imobiliara din Romania ajungand sa se evidentieze ca un jucator profesionist si de incredere. In ultimii ani si-a remarcat procesul de expansiune prin proiectul de amploare HILS Pallady Apartments si continua prin demararea in scurt timp a noilor proiecte HILS Brauner Apartments si HILS Splaiul Unirii. Printre atuurile ansamblului HILS Pallady Apartments se numara gama diversa de apartamente, flexibilitatea modalitatii de plata, finisajele interioare de calitate superioara, atentia la detalii in ceea ce priveste spatiile comune, precum si preturile accesibile. In functie de suprafata si de etaj, preturile pornesc de la 45.500 euro + TVA pentru garsoniere, de la 59.000 euro + TVA pentru apartamente cu 2 camere si de la 74.000 euro + TVA pentru apartamente cu 3 camere.” a declarat Bogdan Balasa, Business Development Manager HILS Pallady Apartments.

TNI: Nordul Bucurestiului – un punct de atractie pentru cumparatorii din segmentele medium si premium
Cresterea veniturilor si imbunatatirea accesibilitatii achizitionarii unei noi locuinte au facut ca tot mai multi cumparatori sa isi doreasca o locuinta amplasata in nordul orasului, cu finisaje de o calitate superioara, suprafete mai mari si imobile amplasate mai aproape de parcuri. Astfel, in cadrul targului imobiliar din 10-12 septembrie, vizitatorii vor gasi inclusiv oferte de locuinte noi din nordul Bucurestiului.
“Dupa finalizarea si vanzarea integrala a Stegarului Boutique Apartments si Straulesti Apartments, Black Oak Developer&Contractor a lansat vanzarile pentru un nou proiect dezvoltat in nordul capitalei. In urma unei investitii de circa 9 milioane de Euro, Lac Straulesti Condominium vine cu propunerea unei locatii unice in Bucuresti prin prisma pozitiei sale chiar pe malul lacului Straulesti, in proximitatea magistralei de metrou M4 si a tuturor punctelor de interes din zona de nord. Daca doriti sa locuiti in natura chiar in sectorul 1, sa va bucurati de aproape 6000 de mp de spatii verzi cu deschidere directa de 140ml catre lacul Straulesti, Black Oak va propune sa vizitati standul din cadrul TNI unde reprezentantii sai va asteapta cu oferte de studiouri si apartamente cu preturi incepand de la 77.000 euro+TVA.” a declarat Mihai Bulancea, General Manager Black Oak Developer&Contractor.

TNI: Piata rezidentiala se afla pe trend ascendent
Conform celui mai recent raport de piata realizat de Imobiliare.ro, piata rezidentiala autohtona si-a continuat trendul ascendent in al doilea trimestru din 2021, iar preturile solicitate de catre vanzatorii de locuinte au consemnat cel mai mare avans de la declansarea epidemiei incoace. Astfel, in perioada aprilie-iunie, valorile de listare ale proprietatilor rezidentiale din Romania au inregistrat un avans trimestrial de 3,1%, comparativ cu +2,2% in T1 2021, +1,9% in T4 2020 si, respectiv, +0,3% in T3 2020. La nivel national, pretul mediu pe metru patrat solicitat in luna august pentru o locuinta a ajuns la valoarea de 1508 euro, Clujul ramanand orasul cu cele mai scumpe locuinte, cu o medie pe metru patrat de 1973 euro. Pe locul doi se afla locuintele din capitala, ce in luna august au ajuns la valoarea de 1569 euro/mp, apartamentele din Brasov au un pret mediu de 1442 euro/mp, iar apartamentele din Constanta au o valoarea medie de 1347 euro/mp, potrivit Imobiliare.ro.

TNI: Portofoliu variat, lansari de proiecte noi, premii si surprize pentru vizitatorii TNI
Vizitatorii au acces in cadrul expozitiei la proprietati pe toate gusturile, bugetele si nevoile: apartamente premium in centrul capitalei, proprietati de tip boutique, imobile exclusive in nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, constructii pe structura metalica, case de vacanta la munte sau la mare si oportunitati de investitii in Dubai, Spania si Cipru.
In contextul redeschiderii evenimentelor cu public numeros, vestea organizarii primului targ imobiliar din ultimii 2 ani a fost foarte bine primita de agentiile imobiliare si dezvoltatori, ce au luat rapid decizia de a participa la expozitie, semnaland importanta reconectarii in persoana cu liderii industriei imobiliare si publicul interesat de achizitii imobiliare.
“Pentru noi, REMAX Action, reluarea targurilor imobiliare este un semnal foarte bun, de revenire la business-ul fata in fata cu oamenii, asa cum se cuvine in imobiliare. Vom sarbatori aceasta revedere prin numeroase surprize pentru vizitatorii standului Remax Action din cadrul TNI. Voi dezvalui acum doar una dintre ele: primul client care contracteaza un apartament in cel mai mare complex rezidential din Bucuresti – Aqua City, complex pe care il reprezentam – va primi o bucatarie complet utilata. Ii asteptam la stand si pe cei mai putin hotarati pentru ca agentii REMAX Action ii vor ajuta sa isi defineasca nevoile si, ulterior, le vor gasi locuinta care se potriveste cel mai bine stilului lor de viata.” declara Adrian Rus, Broker/Owner REMAX Action Bucuresti
Printre companiile ce participa la editia speciala TNI 2021 se numara: HILS Pallady Apartments, Lac Straulesti Condominium, Prime Realty Marbella, Cihanara Tourism & Investment, Emax Real Estate, EnVogue Residence, Axxis Nova, Timpuri Noi Residence, Plaza Residence, Metropolitan Residence, Tomis Villa Grand Resort, Campeador Residence, Central Address Residence, Panorama City, Otopeni City Garden, Premier Imobiliare, In Rezidential, Regie Residence, Star Development, Virtutii Park, Drumul Taberei Residence, Greeno Boutique Apartments etc.
Lista completa de expozanti este disponibila in aplicatia de mobil TNI.

Sustenabilitate la TNI
“Potentialii cumparatori ai unei locuinte verzi certificate pot afla in cadrul Pavilionului Green Homes organizat in cadrul targului imobiliar mai multe informatii despre cum pot accesa un “Credit Verde” cu conditii preferentiale oferit de bancile partenere si finanta astfel achizitionarea unei locuinte de calitate superioara, cu un confort sporit, avand costuri mai mici la energie si reparatii, alaturi de beneficii importante pentru sanatate. Pana in prezent, in Romania au fost certificate/pre- certificate GREEN HOMES peste 12.000 de locuinte ce sunt situate in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi, in valoare de peste 1,7 miliarde EURO.” declara Elena Rastei, Director Certificare Green Home.

TNI: Targ imobiliar cu finantare inclusa
Pentru a veni in sprijinul cumparatorilor si a facilita tranzactiile imobiliare, targul imobiliar din acest weekend cuprinde si solutii financiare oferite de institutii financiare. In perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentului, vizitatorii TNI primesc consultanta financiara gratuita in vederea obtinerii de credite avantajoase de la reprezentantii: OTP Bank, Raiffeisen Bank, Libra Internet Bank, Start Finance si The Money Advisors, Persoanele ce doresc sa achizitioneze locuinte eficiente energetic sau sa reabiliteze o locuinta pentru a deveni eficienta economic, pot aplica in cadrul TNI pentru un Credit Imobiliar Verde.

Interes crescut pentru piata locuintelor de vacanta
Segmentul locuintelor de vacanta este in continuare foarte atractiv pentru romani, iar in cadrul editiei TNI din 10-12 septembrie vizitatorii au acces la cele mai atractive oferte de proprietati la mare si la munte, in tara, in Spania, Cipru si Dubai.
AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de 5* si 6 blocuri cu apartamente de lux pe malul Marii Negre se lanseaza chiar in cadrul Targului National Imobiliar. ”AXXIS Nova Resort & SPA va aduce un concept integrat in Romania, in care segmentul rezidential se imbina perfect cu segmentul hotelier de 5*, impreuna cu toate facilitatile aduse de acesta: SPA, Centru Comercial cu magazine de lux, Casino, piscine interioare si exterioare incalzite, gradina de vara, promenada si plaja privata. AXXIS Nova este intr-adevar locul pe care ti-l doresti si in care iti poti petrece o vacanta superba fara a fi nevoie sa te deplasezi dintr-o locatie in alta! Noi construim locatia pe care tu ai visat-o!”, afirma dezvoltatorul proiectului AXXIS Nova Resort & SPA, Florin Carstocea, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, cu investitii majore in domeniul petrolier, energetic, in agricultura si turism.
Amatorii de peisaje montane isi pot alege la TNI din portofoliul agentiei Mervani Invest spre exemplu un apartament de 2 camere in centrul statiunii Sinaia, ce are suprafata utila de 58mp la pretul de 77.000 EURO sau o vila de 75 mp utili din Busteni, zona Centrala, ce are un teren de 105mp la costul de 120.000 EURO.

Cihanara Turism & Investitii este incantata sa va prezinte in cadrul targului imobiliar TNI bogatia de oportunitati care sunt disponibile in Cipru de Nord, atat pentru investitori cat si pentru cei care au in vedere stabilirea pe aceasta insula sigura si pasnica. De la apartamente si vile pana la parcele de teren, portofoliul Cihanara detine proprietati ce se potrivesc tuturor intereselor si bugetelor.

Oportunitatile de investitie in Spania vor fi prezentate in cadrul TNI de catre echipa Prime Realty Marbella, ce isi concentreaza atentia asupra unei game selecte de proprietati imobiliare situate in Costa de Sol.

Oportunitatea de a cumpara proprietati de la creatorul sofisticatelor palate din Emiratele Arabe Unite va fi prezentata in cadrul targului imobiliar de catre agentia Emax Real Estate.” Cele mai cautate oferte din portofoliul Emax sunt locuintele din proiectele rezidentiale noi, situate fie in centrul orasului Dubai, care ofera vedere neobstructionata catre cele mai mari puncte de interes, cum ar fi Burj Khalifa sau spectaculoasele fantani arteziene, ori cele cu vedere la Oceanul Indian si acces la plaja privata. De asemenea, o categorie speciala de clienti este interesata sa investeasca in proprietati aflate in Free Zone, facilitand dezvoltarea mediului de business. Acestea, odata achizitionate vin la pachet si cu licenta de afaceri, respectiv posibilitatea de a derula afaceri pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite”, declara Andreea Popa, director executiv Emax Real Estate.

ACCES TNI: Intrare gratuita cu APLICATIA mobila “TNI”
Vizitatorii TNI au acum ACCES GRATUIT la targul imobiliar din 10-12 septembrie cu aplicatia de mobil “TNI” disponibila pe GOOGLE PLAY si APP STORE! “TNI” este PRIMA APLICATIE MOBILA dedicata unui eveniment imobiliar, prin care organizatorii vin in ajutorul VIZITATORILOR cu ULTIMELE NOUTĂȚI SI INOVAȚII, ajutandu-i pe acestia sa aiba acces cat mai facil la informatii si la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari de interes. Descarca ACUM aplicatia TNI si INTRI GRATUIT!

Cea de-a 31-a editie a TNI reuneste ansambluri rezidentiale in exclusivitate, lansari de proiecte imobiliare si un program de prezentari, CONFERINȚE si networking dedicate specialistilor si publicului larg.

Pentru detalii despre editia TNI din 10-12 septembrie va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuita pentru Android si IOS. Mai multe informatii: www.targulnationalimobiliar.ro

  • Organizator: BDOBC Business Center;
  • Parteneri Internationali: National Association of REALTORS (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, European Association of Real Estate Professions (CEPI);
  • Parteneri: Lac Straulesti Condominium, HILS Pallady Apartments, Imobiliare.ro;
  • Powered by Imopedia.ro;
  • Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro;
  • Partener Media Oficial: The Times;
  • Parteneri Media: Titirez.ro; Storia.ro, Curierul National; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, Biano.ro, etc.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co