Actualitate

Închiriatul parcărilor, păcăleală de 1 aprilie?

Hotărârea Consiliului Local Ploiești prin care se stabilește că parcările de la bloc vor fi putea fi închiriate de către proprietarii de autovehicule urmează să intre în vigoare de la 1 aprilie 2020.
Așa a decis majoritatea aleșilor locali.
Întrebarea este însă, care parcări?!
Identificarea locurilor de parcare trebuie făcută de către angajații Primăriei și cei ai Serviciului de Gospodărire Urbană.
Până acum, nu au fost stabilite spațiile care vor avea această destinație. Regulamentul privind parcările condominiale a fost adoptat recent, de către aleșii locali, cu o serie de amendamente.
Unul dintre ele prevede că proprietarii de autovehicule trebuie să dea declarații pe proprie răspundere că sunt de acord să le fie prelucrate datele cu caracter personal de către președinții și administratorii de bloc.
Reprezentanții asociațiilor de proprietari întomesc apoi tabele cu numărul de mașini pe care îl deține fiecare locatar. Primarul municipiului susține că, probleme sunt și cu aceste declarații pe proprie răspundere ale proprietarilor de autovehicule. Procedura de primire a cererilor de locuri de parcare de la cetățeni de către Serviciul de Gospodărie Urbană mai are oricum de așteptat până când vor fi identificate respectivele locuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co