Social

Informații online pentru pensionari

Pensionarii își pot face, mai nou, un cont online pe pagina web a Casei Naționale de Pensii Publice. Cei care aleg această variantă au acces complet la serviciile electronice oferite de către instituție și primesc notificări online cu privire la evenimentele referitoare la propria persoană.
Pentru crearea unui cont online, prahovenii trebuie sa viziteze site-ul oficial al Casei Judetene de Pensii Prahova si sa isi exprime acordul pentru conditiile de utilizare a portalului CNPP. Astfel, se va completa un formular ce contine datele de identificare ale solicitantului. Vorbim despre nume şi prenume, CNP, adresa de e-mail, actul de identitate si adresa de domiciliu. După finalizarea completării formularului, se printeaza cererea.
Pentru obţinerea datelor de acces, după ce s-a tipărit cererea, solicitantul se va prezenta personal cu solicitarea semnată la Casa Judeteana de Pensii Prahova, împreună cu actul de identitate în original şi copie. Cererea va fi procesată şi aprobată la nivelul casei teritoriale de pensii, urmand ca după aprobare sa fie transmise datele de acces, nume utilizator şi parolă, ale solicitantului, pe e-mailul specificat de acesta în cerere.
Pana acum, mai mult de 300 de prahoveni si-au facut un astfel de cont.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co