Actualitate

Instanțele de judecată din Prahova afectate de COVID 19

Judecătoria Ploieşti și Tribunalul Prahova au anunțat că accesul în incinta instituţiilor sale precum şi în sălile de judecată va fi restricţionat.
Astfel, în cadrul comunicatului de presă se precizează că începând cu data de 11.03.2020 se suspendă programul nemijlocit cu publicul în cadrul compartimentelor Judecătoriei Ploieşti și se recomandă ca toate înscrisurile să fie depuse prin mijloace alternative precum email,fax sau poştă.
De asemenea, se recomandă consultarea dosarelor prin utilizarea aplicaţiei „DOSAR ELECTRONIC”, prin completarea cererii disponibile pe portalul instanţei de judecată şi transmiterea acesteia prin mijloacele arătate.

În ceea ce privește accesul în instanţă acesta va fi limitat urmând a fi permis doar persoanelor care au cauze pe rol în ziua accesului. Dovada acestui fapt se face cu citaţia primită pentru termenul respectiv sau printr-o declaraţie pe proprie răspundere disponibilă la intrarea în instituţie.
Este interzis accesul în sediul Judecătoriei Ploieşti al persoanelor cu privire la care autorităţile române competente au dispus măsuri de carantină sau de autoizolare, până la expirarea acestora. Persoanele care se află în această situaţie, care sunt citate în dosarele aflate pe rolul instanţei, au obligaţia de a înştiinţa completul de judecată despre această situaţie, în scris sau prin poştă electronică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co