Sport

Iordănescu vrea reconstrucție cu performanță

Edward Iordănescu pregătește în Slovenia reconstrucția cu performanță a noii Astra. Noul tehnician al fostei campioane are 19 jucători într-un cantonament cu două antrenamente pe zi, dar și meciuri amicale. Iordănescu junior a declarat la ultimul antrenament din țară că … vreau să mă lupt cu cele mai puternice echipe din competiția noastră Nu vom avea teamă de nimeni, vom încerca să intrăm cu personalitate și cu încredere la fiecare joc și să terminăm cât mai sus în clasament! În lot mai sunt acum doar șapte jucători din vechea gardă, iar restul sunt noi, dar și tineri de perspectivă.

Antrenorul Astrei spune că familia, dar și nouă provocare l-au determinat să vină la gruparea giurgiuveană. El a mai spus că internaționalul Cristi Săpunaru va fi baza în jurul căreia se va reface echipa. Chiar dacă sunt amici foarte buni, Iordănescu afirmă că va ,,strica” prietenia cu ,,Săpun” … Dacă sunt aici nu mai există prietenie între mine și Săpunaru. Ne leagă foarte multe amintiri și ne leagă o anumită relație. De acum prietenie nu mai există, există doar relație antrenor-jucător. Este un fotbalist deosebit și un caracter deosebit. În jurul lui mă gândesc să reconstruiesc această echipă și a altor doi, trei băieți”.

11-28 iunie este perioada în care Edi Iordănescu va trebuie să reformeze noua trupă giurgiuveană. Astfel că în mai puțin de o lună de zile, el trebuie să aranjeze echipa în așa fel încât să fie gata de startul oficial care va fi chiar pe 13 iulie, în manșa-tur din preliminariile Europa League.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co