Sport

Își testează nivelul cu liderul

Voleibaliștii Ploieștiului n-au parte de momente de relaxare. La doar o zi după revenirea din cantonamentul centralizat, ei își vor testa nivelul de pregătire cu Steaua București, liderul la zi al Diviziei A1. Partida se va disputa, vineri, 13 ianuarie, la sala din zona „Podul Înalt”, fiind primul meci din 2017. Iar sâmbătă după-amiază, Tricolorul LMV va disputa un nou amical, în deplasare, la CSM București.

Campionatul se va relua la sfârșitul săptămânii viitoare, iar Tricolorul va avea parte de trei meciuri în numai şapte zile: cu Ştiinţa Bacău, în deplasare, cu LPS Piatra Neamţ, o restanță care se va disputa pe teren propriu, și tot la Sala Olimpia, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, la finele lunii ianuarie. Ghimeș și coechipierii se întorc mâine din cantonamentul montan desfășurat la Cheile Grădiștei. În puținele momente de relaxare băieții lui Sergiu Stancu mai practică fusbalul, sârbii Skundric și Milivojevic fiind specialiști în acest joc.

La revenirea în oraș, lotul va face joncțiunea și cu mexicanul Daniel Vargas Osorio, cea mai nouă achiziție a grupării ploieștene. Este posibil să mai apară și un voleibalist bulgar, singura achiziție prezentă la munte fiind cea a polonezului Tomasz Rutecki. „Căpitanul” Ucrainei, Kostiantyn Zhylinskyi, a reînceput pregătirea specifică, după ce a absentat la ultimele partide din campionat de anul trecut şi la meciurile din Challenge Cup, din cauza unei accidentări grave la umărul drept.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co