Actualitate

Kickboxing la Ploiești, Daniel Dragomir şi Florin Ghiță în ring

Lupte de foc, vineri 24 mai, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, când va avea loc Gala Colosseum Tournament evenimentul cu numarul 42, ce va aduce în ring figuri reprezentative ale kickboxingului internațional. Lupta principală a serii va fi meciul campionului mondial Daniel Dragomir, ploieșteanul care, în octombrie 2023, a adus acasă, la Ploieşti, Centura Mondială Colosseum. Acesta va lupta, tot la categoria 61 kg, cu grecul Petros Athanasiou, pe care este convins că îl va învinge.

Publicul va avea parte de o gală de excepție, care va include nouă meciuri internaționale la diverse categorii de greutate. În competiție vor intra sportivi din România, Franța, Grecia, Maroc, Iran și Olanda.

Evenimentul de vineri va marca și revenirea în ring a lui Florin Ghiță. Antrenorul și deținătorul fabricii de campioni din Ploiești, Florin Ghiță Academy, urcă în ring după 16 ani, având în joc centura la categoria grea.

Evenimentul de vineri se anunță unul de excepţie. Cei interesați își pot procura biletele direct de la sportivii participanți, online pe platformele specializate, sau de la Cafeneaua lui Caragiale, situată lângă Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co