Actualitate

Medicina Longevităţii, lansare la CCI Prahova

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a fost gazda unui eveniment unic, lansarea lucrării MEDICINA LONGEVITĂŢII, care îi are ca autori pe Dr. Mihai – Alin Scarlat şi Psihologul Monica Tohăneanu.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa în sală a peste 70 persoane, la care s-au adaugat cca. 5 000 de persoane care au urmarit live, in streaming, din întreaga lume această aşteptată lansare de carte.
Totodată, Prof. Dr. Niculae Iordache, chirurg de renume, Membru al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, a prezentat o recenzie a lucrării, care a fost urmată de prezentarea realizată de catre autor, Dr. Mihai – Alin Scarlat .

Doctor in Stiinte Medicale, cu o expertiza profesionala de exceptie de peste patru decenii, cu o activitate asiduă de cercetare în domeniul fitoterapiei, autor a numeroase și foarte apreciate lucrări pe teme medicale, dar si fondator si Director General al Spitalului As Medica, Dr. Mihai – Alin Scarlat este o personalitate medicală a cărei autoritate este apreciată și recunoscută atât în țară, cât și în străinătate.

Lucrarea lansată își propune să aducă în atenția cititorilor un complex de abordări și conduite preventive si proactive, cu privire la comportamente ale stilului de viață, menite să amâne și să încetinească procesul de îmbătrânire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co