Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Mirabela Dauer – viitor Cetatean de Onoare la Busteni

Cunoscuta interpreta de muzica usoara, Mirabela Dauer, a fost pusa pe lista viitorilor cetateni de onoare ai statiunii Busteni. Aflata impreuna cu un numar mare de prieteni la o cabana din apropierea orasului, artista s-a intalnit si cu primarul orasului, Emanoil Savin, intr-o atmosfera destinsa din care nu au lipsit glumele.

Mirabela Dauer si invitatii sai sositi din toate colturile tarii, au servit la cabana masa de pranz, foarte bogata in produse traditionale romanesti. Profitand de ocazie, primarul Busteniului i-a propus artistei sa devina cetatean de onoare al localitatii si au pus la punct cateva dintre detaliile evenimentului.

Mirabela Dauer, in varsta de 67 de ani, este considerată de unii critici muzicali ca fiind cea mai bună voce feminină a muzicii pop românești din ultimii 35 de ani. Fostul președinte al României, Ion Iliescu, i-a conferit artistei, in anul 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – “Muzică”, „pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co