Actualitate

Ne pasă de Ploieşti

Cel mai amplu proiect din România ultimului secol este pe cale să ia fiinţă la Ploieşti. Este vorba despre programul social, cultural şi sportiv ”Ne pasă de Ploieşti”, program propus de UGIR filiala Prahova, prin care se va realiza cel mai mare Centru multifuncţional din ţară. Acesta urmează sa fie amenajat pe o suprafaţă de 175 de hectare pe un teren aflat în proprietatea Consiliului Judeţean Prahova, din zona fostelor sere de la Tătărani.
Conform proiectului se vor construi săli polivalente, velodrom acoperit, patinoar, bazin olimpic, sala de atletism dar şi o academie de fotbal şi teren de hochei pe iarbă.
Proiectul urmează a fi realizat prin semnarea unui contract de asociere între Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Local Ploieşti şi Consiliul Local Bărcăneşti, care vor fi de altfel beneficiarele proiectului.
Dacă proiectul va primi undă verde, cel mai probabil lucrările vor fi finalizate în 7-8 ani de zile, pentru care din bugetul local Ploieşti va trebui să se aloce 15 milioane de Euro iar din cel al Consiliul Judeţean Prahova, alte 10 milioane de euro.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co