Sport

Neînvinși în amicale

Petrolul 52 este gata de Liga a 3-a! Cel puțin așa arată rezultatele obținute în testele din această iarnă. Formația ploieșteană a jucat numai cu echipe superioare eșalonului în care evoluează, din liga a 2-a și a 3-a. De fiecare dată petroliștii au terminat neînvinși, așa cum s-a întâmplat și în ultimul amical desfășurat tot la Parcul Municipal “Ploiești Vest”. Petrolul s-a testat cu Flacăra Moreni, o formație din eșalonul trei fotbalistic, iar meciul s-a terminat 1 la 1 după ce prima repriză s-a încheiat fără gol.
Lupii au deschis scorul în partea secundă prin mijlocașul Vladimir Butufei, iar morenarii, pregătiți de fostul petrolist Gabriel Paraschiv, au restabilit egalitatea, în minutul următor, din penalti, prin Plăcintă. Odată cu acest joc au revenit în trupa antrenată de Octavian Grigore, fundașul Jean Prunescu și mijlocașii Claudiu Tudor și George Ghiță. Tudor a intrat ca titular, în timp ce Prunescu și Ghiță au prestat după pauză.
În confruntarea cu frații Plăcintă, Guță și ceilalți jucători ai Flacărei, antrenorul Tavi Grigore a testat și un atacant, venit în probe chiar de la… Moreni. Grigore a renunțat la fundașul Crăciun, cel care a evoluat în câteva partide din turul campionatului. Gruparea petrolistă este foarte aproape să-și mai i-a un atacant. Este vorba despre un Roland Stănescu, fotbalist care ultima oară a evoluat, în liga a doua, pentru Balotești. Vârful de atac poate debuta în tricoul galben-albastru în amicalul de sâmbătă dimineață, cu Tineretul Berceni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co