Actualitate

O treabă pentru bărbați

O treabă pentru bărbați

 

Nu mi-au plăcut niciodată jocurile de noroc în mod deosebit, dar asta nu înseamnă că nu am jucat niciodată sau că fug de ele cu orice preț, considerând că sunt apanajul indivizilor din categoria șmecher. Într-un univers cotidian în care adolescenții au luat-o înainte adulților în multe privințe, nu rare sunt momentele în care băieților de 16-17 ani (dacă nu cumva chiar mai devreme) le este dat să se confrunte cu tentația de a umfla potul.

În ziua de azi, la pariuri sportive joacă mai toată lumea, deci această practică este asimilată obiceiurilor cotidiene, tabieturilor sau, dacă vreți, este o încercare de a câștiga bani cinstit, printr-o manieră universal acdeptată chiar și de părinții cei mai exigenți. Cumva toți conștientizăm că ține mai mult de sport, decât de golănie.

Altfel stau lucrurile, însă, când vine vorba despre poker. Sunt unii care încă mai cred că acesta merge, încă de la vârsta pubertății, cu o țigară bună fumată în gașcă. Ei bine, nu-i deloc adevărat. Pokerul merge cu… mintea ascuțită! Pokerul merge cu spiritul de observație, cu stăpânirea de sine, cu curajul și psihologia fină. De la așezarea la masa de joc și împărțirea cărților, până la quintă, pokerul e un joc în primul rând al minții, nu al norocului.

Iată de ce, adevărații jucători sunt asimilați categoriei gentleman și nu șmecherilor. Iar cei care sunt tentați să-și mizeze banii de suc la o mână în speranța că se vor îmbogăți cu banii prietenilor din gașca de cartier ar trebui să se gândească de două ori. Nu cumva să fie o treabă pentru bărbați, nicidecum una pentru liceeni.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co