Actualitate

Petrolul a renunțat la doi jucători

Petrolul a renunțat, astăzi, la doi jucători. Clubul s-a despărţit, cu acordul părților, de mijlocașii Cristian Danci şi Antonio Cruceru. Jucătorii şi-au încheiat, astfel, angajamentele parafate la începutul sezonului. Cruceru a evoluat 12 jocuri în tricoul „galben-albaştrilor”, marcând un gol. În vreme ce Danci a străns 11 prezenţe pentru formaţia ploieşteană. În perioada următoare vor fi și alte rezilieri însă totul depinde și de ce va reuși conducerea clubului să achiziționeze.
Tot în această săptămănă conducerea petrolistă, prin partenerul-finanțator Mădălin Mihailovici și colegii săi, au discutat, la sediul clubului, cu iubitorii Petrolului. Uniunea Suporterilor Petroliști a sintetizat, printr-un comunicat, doleanțele fanilor dar și răspunsurile lui Mihailovici.
S-a stabilit ca ambele părți să se întâlnescă de cel puțin două ori pe an, în pauzele competiționale. Partenerul-finanțator a spus că alți parteneri nu au venit până acum, din două motive: a echipei și a suporterilor. Aceștia au replicat că sursa tensiunilor a fost antrenorul Grozavu și că oamenii la Ploiești sunt vulcanici. Întrebat dacă echipa poate promova cu actualul lot, Mădălin Mihalovici a susținut că acest lucru se află la limită. Se va face o analiză în perioada imediat următoare, atât a lotului cât și a staffului și se vor lua măsurile necesare. Clubul va avea o nouă organigramă care va fi gata undeva la sfârșitul lui ianuarie 2019. Mihailovici se aștepta ca echipa să aibă mai multă lume la meciurile de pe teren propriu. El a mai precizat că parteneriatele cu Olympique Lyon și Viktoria Plzen se pot realiza în viitor. Tot atunci se va lua în calcul și identificarea unei locații în vederea cumpărării sau concesionării pe care să se construiască viitoare bază de antrenament a Petrolului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co