Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ploieștiul și datoriile: Scandal în Consiliul Local

Când se rostește numele Ploiești, oamenii se gândesc la un oraș îngropat în datorii.

Subiectul deloc nou -Ploieștiul falimentar-
a stârnit din nou scandal în Consiliul Local, după ce alesul local PNL Gheorghe Sîrbu i-a solicitat insistent primarului PNL Adrian Dobre să explice cum de nu s-a reușit plata creditelor la bănci în ultimele luni.

Mai exact, Primăria Ploiești nu a reușit să plătească ratele pentru unul dintre creditele accesate de-a lungul timpului de luni de zile.

Astfel, neplata creditului respectiv a trezit o serie de reacții în Consiliul Local Ploiești, în momentul în care aleșii locali au analizat propunerea primarului Adrian Dobre cu privire la modificarea clauzelor de rambursare a liniei de finanțare din contractul de credit cu BCR, în condițiile în care banca a acceptat o perioadă de grație de șase luni, costul suplimentar, potrivit președintelui de ședință, fiind de peste 30.000 de euro.

Propunerea a venit în contextul în care municipalitatea risca să rămână fără lichidități în momentul în care ar fi achitat banii aferenți ratelor.

Consilierul local Gheorghe Sârbu a intervenit și a solicitat socoteală privind motivele pentru care nu au fost achitate ratele pe lunile martie și aprilie, pentru bănci.

După ce Adrian Dobre, edilul Ploieștiului a încercat să explice situația, proiectul legat de perioada de grație de șase luni pentru rambursarea creditului la BCR a fost aprobat.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co