Actualitate

Preţuri accesibile la îmbrăcăminte şi încălţăminte

Timp de cinci zile în Câmpina, la Casa Tineretului, are loc Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte. Preţurile sunt avantajoase, având în vedere că sunt preţuri de producător. Mai mult, la articolele de iarnă sunt reduceri considerabile, astfel încât, cine îşi doreşte o haină de blană, o poate achiziţiona şi la jumătate de preţ.
Tot în cadrul târgului se pot găsi veste de blană şi căciuli de vulpe, bineînţeles cu preţ redus. Nu lipsesc nici hainele din piele potrivite primăvara şi toamna.
Şi persoanele care vor să îşi cumpere încălţăminte au de unde alege. Ghete, pantofi de damă sau bărbat şi sandale. Toate acestea sunt la preţuri accesibile fiind vorba de piele naturală.
Doamnele şi domnii care doresc să îşi schimbe garderoba în această primăvară, pot alege o gamă variată de ţinute de la standul confecţii textile.
Un alt stand, de această dată special pentru doamne, este cel cu bijuterii hand-made. De aici pot alege un accesoriu frumos, cu pietre semipreţioase.
Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte va fi deschis până duminică. Programul acestuia este între orele 10:00 – 19:00, iar accesul se face pe intrarea laterală de lângă recepţia Hotelului Casa Tineretului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co